Minä

Hei, tämän blogin takana häärään minä, Tuija Mäki.

Olen innokas käsitöiden tekijä, ja käsitöitä olen tehnyt jo ihan lapsesta asti. Lapsena ompelin nukeilleni käsin vaatteita ja opettelin virkkaamaan. Elämän varrella taitoni ovat tästä karttuneet ja nykyään hallitsen jo monia erilaisia käsityötekniikoita ja materiaaleja. Siksi kirjoitan käsityöaiheisia artikkeleita laidasta laitaan, pehmeistä materiaaleista koviin ja käsityötekniikatkin vaihtelevat perinteisistä vähemmän nykypäivänä käytettäviin.

Käsitöitä teen aktiivisesti ja osa niistä päätyy tänne blogiini. Käsitöissäni ja askarteluissani tuon usein esille ekologisuutta ja kierrättämistä, ja siksi pidänkin erityisesti tuunaamisesta, jossa vanhat tavarat ja materiaalit saa näppärästi hyödyntää uusiokäyttöön. Käsitöideni värimaailman suunnittelen aina kokonaisuutena.

Harrastuksiini kuuluu treenaaminen ja valokuvaaminen, ja liikunkin mielelläni kamera kaulallani luonnon helmassa. Olen kotoisin maalta ja ehkäpä siksikin luonto ja liikunta ovat olleet minulle aina tärkeitä ja lähellä itseäni.

Seuraa minua

Värikäs Kädenjälki -blogin uusimmat postaukset saat tilattua suoraan sähköpostiisi tämän sivun alaosan painikkeesta. Näin varmistat, että saat jatkossakin värikkäät käsityöt heti tuoreeltaan luettavaksi.

Värikäs Kädenjälki löytyy myös

Toivon sinun viihtyvän kanssani käsitöiden ihanassa maailmassa!

Jos käsitöiden lisäksi olet kiinnostunut myös luontokuvista ja valokuvauksesta, Instagramista löytyy myös tilini @tuijamaki.photography